Printers - all-in-one
Canon PIXMA MG3550 Inkjetfotoprinter
  all-in-one
69.95 €
Met deze MG-3550 All-in-One met Wi-Fi van Canon kun je eenvoudig thuis printen vanaf de pc en mobiele apparaten. Het stijlvolle en compacte FastFront ontwerp maakt plaatsing van papier en vervanging van inktcartridges eenvoudig. Kortom, het is een ideale printer, kopieerapparaat en scanner voor dagelijks gebruik.
Download Canon's PIXMA Printing Solutions-app om vanaf je smartphone of tablet te printen of daar naartoe te scannen en profiteer van externe toegang tot printerinformatie zoals de online handleiding en het actuele inktniveau. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint is aanwezig. En staat de functie Auto Power On aan, dan wordt de printer vanzelf ingeschakeld zodra je een printopdracht start.
Google Cloud Print verbindt je printer rechtstreeks met internet, zodat je Google Docs, e-mails en foto- en PDF-bijlagen overal waar je bent kunt printen. De bestanden worden via een beveiligde verbinding naar je printer verzonden, ongeacht of je in dezelfde kamer als de printer bent, of in een ander werelddeel.
Met het FINE-cartridgesysteem met een maximale printresolutie van 4800 dpi mis je geen enkel detail. Deze All-in-One heeft een printsnelheid voor A4 documenten...
Hewlett-Packard Officejet 4630 e-All-in-One
  all-in-one
119.95 €
Voer projecten in uw thuiskantoor snel en gemakkelijk uit met deze krachtige draadloze e-All-in-One. Druk thuis of vanaf een mobiel apparaat professionele foto's en dubbelzijdige documenten af en scan, kopieer of fax automatisch meerbladige documenten.
De HP OfficeJet 4630 e-All-in-One is ontworpen voor gebruikers die een krachtige e-All-in-One met een hoge afdrukkwaliteit zoeken om productiever te werken in hun thuiskantoor door meerbladige documenten te scannen, te kopiëren en te faxen en draadloos af te drukken vanaf mobiele apparaten.
Pagina's: | 1 |