Software - MS Office
Microsoft Office 2016 Thuisgebruik en Studenten NL
  MS Office
149.00 Ä
Word

CreŽer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma's voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.

Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuÔtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten.

PowerPoint

Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeŽn creŽren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. HiŽrarchische opmerkingen naast je dia's helpen je de feedback in je presentaties op te nemen.

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeŽn, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op ťťn plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.

Je eigen materiaal, wanneer en waar dan ook

Meld je aan bij Office 2016 en gebruik OneDrive voor gemakkelijke toegang tot je recente documenten op elk gewenst apparaat met naadloze integratie.
Microsoft Office 2016 Thuisgebruik en Zelfstandigen NL
  MS Office
259.00 Ä
Bevat Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 en Outlook 2016
Pagina's: | 1 |