Geluid - Luidsprekers
Creative Labs T3250W
  Luidsprekers
72.50 €
2.1, Bluetooth 3.0, 3.5mm, Black
Ewent Speaker set 2.1 high power AC
  Luidsprekers
69.95 €
1x 30W, 60Hz - 200Hz, 2x 5W, 150Hz - 20KHz
Logitech Multimedia Speakers Z213
  Luidsprekers
39.95 €
Volle bas, compact ontwerp. De Logitech Multimedia Speakers Z213 hebben een down-firing subwoofer met een driver van 10 centimeter zo dat u van een rijke, diepe bas ervaring kunt genieten die een extra dimensie aan muziek, films en games toevoegt. Pas de bas aan uw voorkeuren aan met de daarvoor bestemde regelknop. Op de bedrade bedieningseenheid kunt u gemakkelijk bij de volume- en aan-uit knoppen, even als de hoofdtelefoonaansluiting. Het Z213-multimediaspeakersysteem levert uitstekende akoestiek zonder in te boeten op geluidskwaliteit of kostbare bureauruimte, in een compact, gekanteld speakerontwerp.

Bijzonderheden:
- Down-firing subwoofer met driver van 10 centimeter
- Bedrade bedieningseenheid
- Basregelaar
- Compact ontwerp
- Hoofdtelefoon aansluiting
Logitech Surround Sound Speakers Z506
  Luidsprekers
95.50 €
Laat u meeslepen door krachtig 5.1-geluid voor uw muziek, films en games
Dankzij meerdere ingangen kunt u onder andere uw PC, gameconsole, iPod® en dvd-speler aansluiten.
Dankzij een vermogen van 75 watt (RMS) wordt uw kamer gevuld met geluid en kunnen er zelfs een paar ruiten gaan rinkelen.

Logitech Z-313
  Luidsprekers
49.95 €
U kijkt en luistert graag op uw computer naar muziek, internetvideo's, speelfilms en televisie. Maar uw ingebouwde computeraudio biedt onvoldoende kwaliteit. Het Logitech® Speaker System Z313 biedt uitkomst en laat u op een gemakkelijke en ontspannen manier genieten van muziek. Met de handige bedieningseenheid kunt u eenvoudig het volume regelen en zelfs uw hoofdtelefoon aansluiten. Dankzij een vermogen van 25 watt (RMS) vult uw kamer zich met groots, gebalanceerd geluid. De compacte subwoofer past in kleine ruimtes en levert diepere bass wanneer u de beat wilt voelen. Bovendien is de set-up zo gebeurd. Verbind de speakers met de subwoofer en sluit vervolgens de subwoofer op uw computer aan. Dat is alles.
Pagina's: | 1 |